Dağlı Sigorta

TASARRUF ETMEK İÇİN SİGORTADAN VAZGEÇMEYİN

TASARRUF ETMEK İÇİN  SİGORTADAN VAZGEÇMEYİN
Bir yıldan fazla bir süredir tüm Dünya ve ülkemiz  pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçmektedir. Covid-19  sosyal hayattan ekonomiye, eğitimden iş hayatına kadar her alanda yaşamı derinden etkilemiş ve  bir çok dengeyi değiştirmiştir. 

Her kriz dönemi geldiğinde  toplumlar haklı nedenle tasarruf yapmaya yönelmektedir. Geçmişinde hasar yaşamamış,  sigortanın faydalarını hissetmemiş  değerli tüketiciler, ilk tasarruf edilecek konulardan birinin sigorta harcamaları olduğunu düşünmektedir. Bir çok sigortalı, ‘Zorunlu Trafik Sigortası’nın sigortalanmada yeterli olabileceğine inanmaktadır.   Tasarruf yapayım derken, ‘Kasko’ , ‘Konut’  ve ‘Ticari’  poliçelerini yenilememe yönüne gidebilmektedir. ‘Zorunlu Trafik Sigortası’  ,  ‘Kasko ,Konut ve İşyeri Sigortası’nın  yerini ALAMAZ . Toplum ve bireysel olarak ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğimiz hepimizin  malumudur. Ancak yaşamın getirdiği riskler kişilerin ya da kurumların kendi başına alacağı önlemlerle ortadan kaldırılamaz.

Yaşamın içinde  bazen insanların hiçbir suçu veya ihmali olmadan dahi bir kazaya karışma ihtimali bulunmaktadır. Aynı zamanda yaşadığımız  iklim değişiklikleri  ile   depremler , fırtınalar , sel ve su baskınları ve daha bir çok risk ile de karşı karşıya kalma ihtimalimiz her geçen gün artmaktadır.  Bizler Dağlı Sigorta  olarak tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun teklifleri ve teminatları sağlayan ekonomik paketler sunmaktayız.
Bireysel ve kurumsal müşterilerimize  her durumda bütçelerine en uygun  sigorta paketlerini  seçmelerini  ve sigorta  yaptırmaktan   asla  vazgeçmeyip   değerlerini   güvence  altına almalarını tavsiye ediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş